Een opsomming van bedrijven die Rugby Club Nieuwegein een warm hart toedragen.

Koot Financiële Diensten

Koot Financiële Diensten

Hoofdsponsor Rugby Club Nieuwegein

Ons bedrijf is oorspronkelijk assurantie-intermediair, ook wel tussenpersoon genoemd. De activiteiten zijn inmiddels behoorlijk uitgebreid. Naast advies en dienstverlening op het gebied van verzekeren, bent u ook voor advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en financiële planning bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Onze dienstverlening richt zich zowel op zakelijke als op particuliere klanten.
Wij zijn u graag van dienst!

Loon- en Verhuurbedrijf Frank van Rooijen B.V.

Loon- en Verhuurbedrijf Frank van Rooijen B.V.

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

Loon- en Verhuurbedrijf Frank van Rooijen B.V. is een veelzijdig, informeel, dynamisch en gezond bedrijf.

Er wordt door alle medewerkers hard, nauwkeurig, professioneel en klantgericht gewerkt.
Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat de klant optimaal bediend wordt!

Er is zeker ruimte tot meedenken en het nemen van initiatieven!

Jupiler

Jupiler

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

Benieuwd wat we voor u als sponsor kunnen betekenen?

Smart Fit

Smart Fit

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

Welkom bij Smart Fit! De eerste fitnessclub in Nederland waar je geen contract hoeft af te sluiten, geen opzegtermijn hebt en al terecht kunt vanaf 5,- per maand. Smart Fit is een hypermoderne sportschool met sfeervolle retro aankleding en een betaalsysteem met smartband!

Plus van Loon

Plus van Loon

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.
U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.
Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.

Kolenbrander Reclame

Kolenbrander Reclame

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

Kolenbrander Reklame is een full-service no nonsens reclamebureau. Met een klein team verzorgen wij alle denkbare reclame uitingen. Snelle levering, originaliteit en een zeer persoonlijke benadering van uw opdracht staan garant voor correcte en concrete resultaten.

Grapes & Bottles

Grapes & Bottles

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

Wijnimport Wijnhandel Grapes & Bottles is gevestigd in Nieuwegein en wel in winkelcentrum Nedereind. In onze wijnhandel adviseren wij u graag met het vinden voor de juiste wijn bij het juiste gerecht of moment. Omdat wij diverse wijnhuizen direct importeren komt u vaak ook thuis met een topwijn die niet overal te verkrijgen is. Natuurlijk zijn al deze wijnen ook verkrijgbaar op deze website, uw bestelling wordt met zorg klaargezet en veilig en snel bij u thuisbezorgd!

Ook geven wij regelmatig proeverijen en cursussen in ons Proeflokaal HapjeDrankje. Dit proeflokaal Ligt op enkele meters van onze winkel in Winkelcentrum Nedereind.

Er is keuze genoeg, kom snel langs en laat u verrassen!

Peek schilderwerken

Peek schilderwerken

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

16 jaar geleden besloot Frank Peek zijn eigen schildersbedrijf te beginnen. Het resultaat: een gerenommeerd schildersbedrijf met veel particuliere klanten.

Schilderen is een vak, een ambacht. Wij brengen vakmanschap en passie samen met de modernste technieken voor het beste resultaat.

Goed schilderwerk gaat jaren mee. En daar komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze klantenkring weet dat we veel waarde hechten aan duidelijke afspraken en vertrouwen. Daardoor behouden we een goede band met onze klanten. Peek Schilderwerken is er trots op om iedere dag weer mooi werk af te leveren. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Daarom zijn wij ook een BS erkend schilders & onderhoudsbedrijf. “Groot geworden door klein te blijven”

De ervaring en kleinschaligheid van Peek Schilderwerken verzekeren u van kwalitatief goed schilderwerk, direct persoonlijk contact en een uitstekende service. Alles strak in de lak, dat is ons vak!

Haco Lichtreklame

Haco Lichtreklame

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

Lichtreclame die voor u wérkt

U bent trots op uw bedrijf of winkel. En terecht. Maar wordt u ook gezien? Met goede lichtreclame trekt u de aandacht. En nieuwe klanten. Haco is al sinds 1973 dé specialist in lichtreclame. Van ontwerp en productie tot montage. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Wat u van ons kunt verwachten? Hoogwaardige materialen, degelijke constructies en doordachte details. Karaktervolle lichtreclame met net dat beetje extra uitstraling. Lichtreclame die voor u wérkt.

Stephan van Rooijen reclame

Stephan van Rooijen reclame

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

U kunt bij ons terecht voor voertuigreclame, reclameborden en stickers, spandoeken, vlaggen en gevel -en lichtreclame. Daarnaast dragen wij zorg voor huisstijlbewaking. Uw huisstijl is een belangrijk visitekaartje. U wordt hierdoor herkend en het geeft een beeld van uw onderneming weer. Het is dus van essentieel belang dat uw huisstijl in al uw uitingen een eenheid vormt. Wij zorgen ervoor dat de kleuren, vormgeving en verhoudingen consequent en consistent worden doorgevoerd in al uw uitingen.

Cafe Henkie’s

Cafe Henkie’s

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

JAMES Autocentrum de Wiers

JAMES Autocentrum de Wiers

Sponsor Rugby Club Nieuwegein

JAMES Autoservice de Wiers in Nieuwegein, de merk onafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.