rcn teamfoto 2017-2018

Rugby Club Nieuwegein seniorenteam

Rugby Club Nieuwegein heeft één seniorenteam dat in de derde klasse zuid-west speelt. Binnen rugby ben je senior vanaf je negentiende verjaardag. Spelers die compensatie krijgen van de Nederlandse Rugby Bond mogen al eerder als senior meespelen. In ons team mixen we het enthousiasme en de fitness van 19-jarigen met de ervaring van oudere spelers. Onze oudste speler wordt tijdens dit seizoen 60 jaar.

De RCN trainingsgroep

Onze trainingsgroep bestaat uit dertig spelers. Daarvan is het grootste deel ook elke week voor wedstrijden beschikbaar. Omdat er elke zondag maar vijftien plaatsen in het team zijn, ontstaat er gezonde concurrentie om een basisplaats te veroveren. Een RCN-shirt kun je veroveren door hard te trainen en goed te spelen.

Spelers in ons seniorenteam komen niet alleen uit Nieuwegein, maar ook uit Vianen, Utrecht, IJsselstein, Houten, Culemborg en zelfs Oudewater.

RCN 1 agenda

Bekijk de agenda van onze heren 1

Trainingstijden

Dinsdag & donderdag 20:00 – 21:30
Sportpark Galecop Nieuwegein

Trainer: Harm Fokker

Captain: Marco Sluis

Teammanager: Marco Sluis

Wedstrijdsecretaris: Gerrit de Wit

Als je je moet afmelden voor een training, kun je dit in “Teamers” doen.