Rugby Club Nieuwegein damesteam

Aan het beging van deze rugbycompetitie treedt voor het eerst sinds een hele lange tijd weer een Nieuwegeins damesteam aan.

Een combinatie van ervaren meiden met een aantal nieuwelingen, variërend van 16 en 34 jaar, gaat deelnemen aan de Derde Klasse. En omdat het team zo nieuw is dat ze nog niet zelfstandig kunnen aantreden, doen zij dit samen met de Scrumboks uit Tiel.

De meiden kunnen zeker nog aanvulling gebruiken, dus kom gerust een keer meetrainen! Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een privébericht.

De RCN trainingsgroep

Onze trainingsgroep bestaat uit dertig spelers. Daarvan is het grootste deel ook elke week voor wedstrijden beschikbaar. Omdat er elke zondag maar vijftien plaatsen in het team zijn, ontstaat er gezonde concurrentie om een basisplaats te veroveren. Een RCN-shirt kun je veroveren door hard te trainen en goed te spelen.

Spelers in ons seniorenteam komen niet alleen uit Nieuwegein, maar ook uit Vianen, Utrecht, IJsselstein, Houten, Culemborg en zelfs Oudewater.

RCN dames agenda

Bekijk de agenda van onze dames

Trainingstijden

Dinsdag & donderdag 20:00 – 21:30
Sportpark Galecop Nieuwegein

Trainer: Gerrit de Wit

Captain: Marco Sluis

Teammanager: René Boere

Wedstrijdsecretaris: Gerrit de Wit

Als je je moet afmelden voor een training, kun je dit in “Teamers” doen.